logo Marie Boe

Red de Numori

Puzzel mee en win!

Het is bijna volle maan en dat betekent dat de gevreesde Geestenkoning uit het Schaduwbos kan ontsnappen om de krachten van de Numori af te pakken. Deze spookjes zijn normaal veilig opgeborgen in de koffer van Marie Boe. Maar de koffer staat open en 7 spookjes, zijn ontsnapt! Kun jij deze Numori vinden en de koffer weer sluiten?

De spookjes zijn uitgevlogen naar verschillende websites. Daar hopen ze veilig te zijn, maar dat zijn ze niet! Jij moet ze vinden en weer terug in de koffer stoppen. Iedere Numori draagt een woord van een krachtige spreuk bij zich. Met deze spreuk kan je de koffer vanaf 1 augustus 2021 weer sluiten. 

Iedere dag vind je hier een Numori op een andere website. In totaal reis je dus naar 7 verschillende websites! Noteer het woord dat je vindt bij iedere Numori en probeer op 1 augustus de koffer te sluiten met de juiste spreuk. Je maakt dan kans op een heus boekenpakket van BILLY BONES! 

Red de Numori

Puzzel mee en win!

Sluit de koffer

Als je alle Numori hebt gevonden, dan weet je vast en zeker de spreuk! Hij bestaat uit 7 woorden. Klik hieronder op de oranje button en probeer de spreuk uit! Als het je lukt de koffer te sluiten, maak je kans op een fantastisch boekenpakket! 

logo_b

© 2021 Billy Bones i.s.m. Michael Reefs