logo Marie Boe

Hoe denkt Janna over alle gebeurtenissen van vandaag?

Code 5

Waar waren Marie en Jasper geweest? Ze waren niet in Villa Donkerhout. Misschien werden ze wel geholpen door mevrouw Sterrenkruid. Janna was vastberaden uit te gaan zoeken wat er precies was gebeurd, want ze geloofde het verhaal van meneer Mori en mevrouw Doornappel echt niet. Jasper was natuurlijk weg omdat hij de weggelopen lachpaca terug naar de boerderij moest brengen. Janna had hem namelijk horen vertellen dat zijn ouders anders heel boos zouden worden. Gelukkig dat ze hem weer hadden gevonden. Misschien was het ook wel een klein beetje haar schuld dat hij het Schaduwbos in was gerend. Natuurlijk had ze eerst moeten vragen of ze het dier mocht aaien en had ze naar Jasper moeten luisteren. Die kende de dieren goed. Maar dan had Jasper maar strenger voor haar moeten zijn. En dat had hij niet gedaan. Dus het was net zo goed zijn fout geweest.

Toen Janna omhoogkeek naar de donkere hemel, zag ze daar een witte uil vliegen. Die had ze al vaker gezien, vaak in de buurt van het Schaduwbos. Ze was hem een keer op haar fiets gevolgd. Zou die uil misschien iets met haar vader te maken kunnen hebben? Ook daar moest ze achter zien te komen. Maar het enige wat ze nu wilde was slapen. Ze zaten al veel te lang vast in de villa.

Eén ding wist Janna zeker. Dit eiland verborg vele magische mysteries. Of het nu over die koffer van Marie en Jasper ging… of over haar vader… Janna zou het ontdekken. En snel ook.

logo_b

© 2022 Billy Bones i.s.m. Michael Reefs