logo Marie Boe

Blogtour Marie Boe 2
Het magische moeras

Het is bijna weer volle maan en dat betekent dat de gevreesde Geestenkoning opnieuw uit het Schaduwbos kan ontsnappen om de krachten van de Numori af te pakken. Deze spookjes zijn normaal veilig opgeborgen in de koffer van Marie Boe. Maar de Geestenkoning heeft 7 spookjes gevangen genomen! Kun jij de betovering van deze spookjes verbreken en de Numori weer terug in de koffer stoppen?

De spreuken vind je op andere websites. Maar opgelet, de letters staan door elkaar en je moet proberen er een woord van te maken. Met het juiste woord kan je de betovering van een Numori verbreken.

Veel plezier! 

De winnaar wordt maandag 16 mei bekend gemaakt op de Facebookpagina van Billy Bones.

*Let op: de animatie werkt niet op iedere telefoon of tablet. Bezoek hem in dat geval via een laptop of computer.

Deze bloggers doen mee:

De spokentocht is een animatie die niet door iedere telefoon wordt ondersteund. Mocht het bij jou niet werken, bezoek de spokentocht dan via een laptop of computer. Werkt het dan nog niet, mag je je antwoorden ook mailen naar info@michaelreefs.nl. Dan maak je net zoveel kans. 

Om de spookjes van hun vloek te bevrijden, bezoek je telkens de website van een andere blogger. Ieder spookje is genummerd en hangt samen met een blogger. De blogger van 15 april is nummer 1, de blogger van 16 april is nummer 2 en zo verder. Klik op de namen van de bloggers om naar hun website te gaan. 

logo_b

© 2022 Billy Bones i.s.m. Michael Reefs